En hat en kat

En hat en kat

En hat en kat

Sigurds mormor har afasi
Anemone-serien

FØRPRIS 138,00 DKK
Pris 68,00 DKK

Forfatter: Anette Vinther Jensen - Illustrator: Kamilla Ruus

 

En hat en kat er historien om drengen Sigurd, der sammen med sine forældre skal på besøg hos sin mormor, der har haft en blodprop i hjernen og derfor bla. har mistet evnen til at tale.

Sigurd er bekymret over, hvordan de nu skal tale sammen. Under besøget opstår der da også sproglige misforståelser, men i forsøget på at finde og tælle mormors mange katte, lykkes det alligevel for Sigurd og mormor at forstå hinanden og finde nye veje til kommunikation.

 

En sjov og livsbekræftende historie om mødet mellem barnet og den ældre, om at overvinde sig selv og finde løsninger, hvor det synes umuligt. Bogen er skrevet i et let tilgængeligt og særdeles humoristisk sprog og kan læses som en "helt almindelig" børnebog.

Smukt og detaljeret illustreret i farverige billeder, der taler til barnet og giver mulighed for dialog mellem oplæser og tilhører. Hardcover omslag så børnene selv kan "læse" igen og igen.

 

Side46_Kat_garnnoegle

Forfatteren Anette Vinther Jensen og illustratoren Kamilla Ruus er begge sygeplejersker. De mødte hinanden som kolleger på Esbønderup sygehus og her fik de ideen til det samarbejde, der nu har resulteret i 2 børnebøger i Anemone-serien.

 

48 sider - 300x210x10mm - Hardback

ISBN: 978-87-90548-29-2

 

Udkommer 1. marts 2012 - kan forudbestilles her.

 

Se flere bøger til børn i sorg og krise her

Anmeldelser

Du skal logge ind for at skrive anmeldelse